Language: nl | en | it | fr | swe | de |
Informatie voor bedrijven
Bekijk ons assortiment!
Natuurlijk kweken

Natuurlijk kweken

Kweken doen we samen met de natuur.

Om natuurlijk evenwicht te stimuleren zijn er op onze kwekerij groenstroken aangeplant met struiken en bomen. Daarnaast zijn er insectenhotels geplaatst, woonplekken gecreëerd voor egels en vogelhuisjes opgehangen. Dat allemaal niet voor der SHOW, nee het is bij ons FUNCTIONEEL.

                                                                                                              

Lees verder ›

Zoek een plant


Nieuws!

De laatste ontwikkelingen rondom de kwekerij...
MPS A gecertificeerd

MPS A gecertificeerd

27-01-2020

In januari 2019 hebben wij het MPS ABC certificaat ontvangen voor onze vaste planten in pot, bol/knolbloemen in pot en kuipplanten.

Sinds juni 2019 zijn wij ook MPS-ProductProof. Dit houdt in dat er alleen werkzame stoffen zijn gebruikt die wettelijk zijn toegelaten in de betreffende teelt van het product. Er geen werkzame stoffen zijn gebruikt die op de 'MPS-Zwarte lijst werkzame stoffen' staan. Geen werkzame stoffen zijn gebruikt die onze klanten niet toestaan om te gebruiken en dat die ook niet voorkomen in of op ons product. 

Een lange tijd heeft onze medewerkster Helma van Zwieten hier hard aan gewerkt. Alles wat wordt gebruikt op de kwekerij moet worden geregistreerd. Niet alleen meststoffen, maar ook het gebruik van potten, water etc. is in beeld gebracht.

Dit is voor Star Quality Outdoor Plants een belangrijke stap naar een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Wij zijn er van overtuigd dat we op de goede weg zijn, de inzet van biologische bestrijders zal voor een betere balans zorgen in onze kwekerij. Lees hier een artikel van kwekerij Bierkreek, gepubliceerd in Boomkwekerij nr. 1-2019.


Facebook

Facebook

05-02-2018

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, vaste planten toppers en leuke weetjes. 


Interview in Bloembollenvisie

Interview in Bloembollenvisie

01-10-2013

In de Bloembollenvisie van september 2013 staat een boeiend interview met Jaap van Griethuizen.
De start als boomkwekerij in 1976, de omschakeling naar vaste planten en het heden en toekomst worden uitgebreidt belicht. Lees hier het gehele interview.


Made with Salt 'n Pepper